<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/5565000852984039198?origin\x3dhttp://weekendsblogging.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, November 28, 2008

OK gona do a quiz coz Elson gave me sobz TT nvm la i just do it coz i got nthing to do =D

Question* [1]Do you have secrets?
ANS: of coz la -.- every single human living in Earth have secrets -.- (except new born babies =P)
(ok this question i sibei very weird -.-)
[2]Would you fall in love with a boy younger than you?
ANS:THE ANS IS NONONONONONONONONONONO and NO!!
[3] Do you enjoy going to school?
ANS: Ya~ if no homework more enjoy =D
4]What would you do with a billion dollar?
ANS: Games la still got wad seh? lols
[5]Will you fall in love with your best friend?
ANS: See first lor, might be no because i dun wan to lose a good friend
[6]List out any of your most favourite bands.
ANS: 1) ABBA
2)BEATLES
[7]What is your favourite food?
ANS: ANything except ~ cheese and black mushroom =P
[8]What is the most important things in life?
ANS: Hmm friendship =D and things that can entertain me most
[9]Single or attached?
ANS: NONE lols jkjk single
[10]Would you give it all in a relationship?
ANS: err -.- that will be a absolutely no man
[11]What are your favourite colour?
ANS: A N Y T H I N G
[12]If you fall in love with two people simultaneously,
ANS : wa if i fall in love wif 2 ppl at the SAME TIME i tell u i will slap myself and say buh bye to both lols
[13]What do you realy want now?
ANS: OMFG i have been waiting for this question !! =D PSP MAN Lol
14]Who are you thinking about right now?
ANS: Thinking how to ans all the questions
[15]What is your favourite movie?
ANS: errrrrrrrrrr i 4gt ler -.-
[16]Do you like your friends to flirt with hunks/babes?
ANS: i think i should copy this from elson....MYOB , MIND YOUR OWN BUSINESS
[17]How you feeling right now?
ANS: tired coz i just woke up -.-
[18]Who is your favourite idol[s]
ANS: I duno -.- i dun care lols
[19]Do you loveeeeeeee your gans?
ANS: simi si gans -.- LOL
[20]This 0 people will be the next to do this quiz,do le pass to next 0 suay people

Piggy Blogspot updated @ 8:05 PM

-------------------------------




Profile
this is for you use and abuse.

Tagbox

Links
|Blogger|
|link 1|
|link 2|



Archives
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009

Credits
iseekrepulsion